Färdigflyttad och halvuppackad.

Dagens form: Träningsvärk i armarna efter att ha burit soffor och flyttkartonger till förbannelse (idag är det dag 2 efter ansträngningen, dvs. den värsta smärt-dagen)
Dagens inspiration: Loppis. Jag kan inte hjälpa att snuskiga loppisstugor ger mig inspiration. Om det inte är att städa så är det att måla nåt.
Dagens låt: Ingen. Däremot P3- dokumentäravsnittet om Francodiktaturen.
Dagens flyttning: Hem till Övik till mina päron över helgen. Jag förflyttade mig själv helt enkelt.

En hemkomst med nyfångad öring är ett välkommet avbrott i städningen. Jag är nu inne på den andra flyttstädningen. En för förra lägenheten såklart, men också i den nya. Det visade sig att lägenheten var inte den dröm jag tänkt. Tapeterna var sönderklösta, lampor trasiga, eluttag livsfarliga men framför allt, städningen var obefintlig. Jag skulle inte beskriva mig själv som pedant eller överdrivet renlig, men att hitta döda djurkroppar i längst in i skåpen, skrapa bort gammal mat från köket och ha dammtussar som faller från takenlisterna är inte riktigt vad jag skulle kalla ett praktexemplar av en flyttstädning. Så istället för börja ställa i ordning möbler och stryka gardiner har jag och syrran fnasiga russinhänder efter att ha haft händerna i rengöringsblandning i två dagar.

Men hur som haver, köket är nu urstädad och det enda som saknas är att få fylla frysen.

Som av en slump har mina föräldrar plockat en massa hjortron och fiskat öring i helgen. Det är nog ingen som märker om det försvinner någon påse endera…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *