Inflyttning, utstädning, inpackning snart uppackning och lite uppbackning?

Allt det här med flytten har ju som rubriken lyder varit ett enda stort nerpackande och uppackande och städning hit och städning dit. Jag ska erkänna att jag är rätt less att inte ha en blekaste aning om i vilken av de tusen högar, kartonger och lådor deodoranten ligger i (jag köpte en ny).

För att göra det hela så mycket bättre och enklare kommer jag nu under ett X antal dagar befinna mig på en stor kursgård boendes i tält med alla mina prytlar i en träningsbag, modell mindre. Det spartanska tänket jag har tvingats till under mina packningstimmar har varit efterlängtade. Efter detta överflöd av skor, jackor, sytillbehör och diverse verktyg som har packats ner och halvvägs upp är det skönt att bara ha med sig det allra nödvändigaste.

Som ni förstår innebär ju det här att nu när jag precis har kopplat in och upp kopplat upp mig mot vårt sprillans nya internet och trådlösa nätverk kommer jag alltså lämna denna umeåcivilisation mot sydligare breddgrader ett par dagar.

Det kommer vara dagar fyllda med enorm gemenskap, politiska diskussioner och en miljard skratt. Det slår allt. Utan tvekan. Trots alla nätter som komma skall, i ett kallt tält på ett stenhårt liggunderlag i en fuktig sovsäck ser jag galet mycket fram emot dessa dagar. Bloggen kommer vila ganska bra under dessa dagar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *