Reaktioner som väntat!!

Vittja nät det har jag fått göra i hela mitt liv, nu ska jag bara kroka av!
Mamma och Lena var stolta och tyckte att jag skrev bra, några på jobbet hade noterat artikeln i tidningen men sa inte så mycket men någon kanske läste här med? När jag visade Felix att jag skrivit om vårt lakfiske log han, helt plötsligt satt han fast framför tv´n med Lego batman på PS2! Kenneth min adept hörde av sig på msn under onsdag kväll, försökte få med honom på konsert men det gick inte som vanligt. Jag fick en vänförfrågan från en gammal lagkramrat på facebook (ja, Kenneth lurade dit mig), Abbe är så populär att han måste skaffa en till användare som är privat? Det är för lite fiske på facebook, bättre med Sportfiskeforum, Fiskesnack och alla roliga fiskebutiker som Blixt sport och dom på webben! Kenna (inbjudan?), Bubben sköt om er och Per kör skiten ur de andra Tavelsjöarna i Vasaloppet!! Daniel Nordström välkomnade mig till VF med ett sms, undrar vad han tycker om skäggryck egentligen men han får väl ge igen på Pub Anchor i Stockholm? Metal!! Jag har förberett mig på en massa reaktioner och gliringar från alla möjliga håll, speciellt från spelarna i Umeå FC som gärna kör sin jargong och är enormt AVUNDSJUKA!! Vi får se vad som händer ikväll på träningen?
Igår hade jag planeringstid på jobbet och skulle skriva en massa på datorn, i högtalarna körde jag rätt hårt. Grupper som Amon Amarth, Saint Deamon, Mustasch m fl som ska spela på House of metal, i april kommer Satyricon med Zonaria som förband som ska spela på en måndag?? Mina kollegor stängde snabbt dörren och jag fick vara själv, förstår inte varför? Hammerfalls nya skiva är släppt, jag har sett dom 5 gånger och gillar deras melodier och att man kan sjunga med.

Mer att läsa finns på http://sportfiskeforum.se/weblog.php?w=313 där finns ett antal inlägg sen en månad tillbaks.

Igår åt vi egenmetad Skeppsviksabborre, panerad i ströbröd, dill, salt och vitpeppar med rivna morötter och potatis till, kan det bli bättre? Jag glömde något som vanligt och det var såsen!
dsc00139.jpg(Foto: Mats Söderholm)
M

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *