Blixtpimpel i Holmsund

Imorgon lördag och min första pimpeltävling som vuxen.
Äntligen säger vädergudarna att det det ska bli mildare i helgen, någon minusgrad och lite snöfall men det är bättre än minus 20! Ikväll ska jag gå igenom alla pimpelspön och lådan med alla grejor så att det är klart för start klockan 11:00 på lördagförmiddag, då får man lite sovmorgon och behöver inte stressa. Felix tar med sig skidorna så har han något att göra när han ledsnar på att pimpla, konstigt att han gillar lakpimpel.dsc02836.jpg Stolthet? (Foto: Lena Sjöblom)
Kaffet är det ingen risk att man glömmer, det är värre med maggoten som oftast brukar ligga kvar i kylskåpet när man åker iväg.
En massa fina priser och lotterier har dom för deltagarna, jag själv har inga förhoppningar att finansiera mitt fiske med ett presentkort. Lena kan nog knipa något pris, hon slänger ner sin finska superpirk så har hon vunnit något fint pris? Fiske är en dyr hobby, att köpa olika spön, rullar, linor, flugor, sänken och beten mm kostar skjortan. Ska man fiska öring i älven får man räkna med att kasta bort 100-200 kronor/dag på sänken, beten och tubflugor, har man tur får man behålla allt ibland men det är inte ofta!
Mina föraningar om torsdagsträning stämde inte alls, jag fick några kommentarer från Tim och Mackan, klubbchefen Anders och leenden från andra, ”Sena sejen” gav mig high five korridoren! Jag vet att det pratades men ingen fara, jag kommer att få min del av gliringar senare och det är mycket kvar av året! Alla mina tre målvakter gjorde en bra träning, Både Tim och Vlado blir bättre i sitt passningsspel och snabbhet, Johan kör rehab och han får vänta tålmodigt med att belasta sin ljumske fullt ut några veckor till!

Trevlig helg och skitfiske!
M

Kommentarer inaktiverade.