Ca 4,5 kg och 2,5 kg

Då var det avgjort i Holmsund, i herr, dam, junior och barnklass
Ungefär 3,5 timma gick det till pimpel idag, vi kom till Österfjärden strax före 10:30 och anmälde oss direkt som tävlande. Det var trevligt att Sven, Malin och Albin följde med oss, våra kompisar sen många år som vi haft många aktiviteter och mycket trevligt med. Det var många startande och glädjande tycker jag att det var så många barn med, annars var det många äldre i flytoveraller men återväxten finns kanske där. Det blåste rätt ordentligt så vi valde att inte gå ut så långt, bättre att stanna i någorlunda lä och njuta istället för att frysa. Malin hann bara stoppa i linan så hade hon fisk, Lena likadant sen var det DÖTT. dsc00141.jpg(Foto: Mats Söderholm)
Minsta abborrarna i historien drogs upp av Sven, Lena, Malin och Felix, tror ni jag fick någon fisk? NÄPP som vanligt! Malin slutade på 19:e plats och Lena på 16:e plats och de vann tillbaks startavgiften i presentkort på Blixt sport, Felix blev 4:a i barnklassen och vann några beten i där en scoutkompis till Felix vann. Vinnaren i herrklassen vann 3000 kr på ca 4,5 kg, i damklassen var det samma pris för ca 2,5 kg. GRATTIS TILL ALLA VINNARE!!! Något som var konstigt efter tävlingen var att man inte fick behålla fisken efter invägningen, synd att kasta bort fin matfisk men Blixt kanske säljer det som agn i butiken? Glädjande för min del är att mina hemgjorda panglänkar jag auktionerat ut på Tradera är sålda, det innebär att ståltråden jag köpt är nu avbetald och resten blir ren vinst!
Jag siktar på PK Nordic nappet i Tavelsjö nästa söndag, kan vara lite sliten då eftersom House of metal (HoM) är fredag och lördag den helgen. Alltså lugn lördag för att pimpla 4 timmar, hoppas att vädret håller i sig men till då ska jag ha köpt nya vinterskor så jag slipper frysa!

I mobilen är det ganska blandad musik just nu, Deathstars, Hammerforce, Silverlane, Steel Assassin och Winds of plague m fl. Ganska blandad ”metal” eftersom jag inte lyssnar efter humöret utan mer vad som låter bra. Det ska bli riktigt roligt nästa helg med HoM, jag har träffat många som är laddade och vill ta en öl eller två och lyssna på metal. Ikväll blir det lammspett med halloumi och ett eller två glas vin, Lena är grymt duktig på att laga mat och jag diskar gärna undan efter oss men jag hjälper till lite med vad jag kan!

Kanske Österfjärden imorrn igen för mer skitfiske?

M

1 kommentarer

  1. Jasså…
    Bloggarens mästare.. Nu vet jag vart du är.
    Bra och rolig läsning. Hoppas mycket fastnar på kroken. Jag har inte riktigt agnat på i fisketermer, men man kanske ska me nån sommarkväll. Lycka till me nappet
    /Winsa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *