Österfjärden, Holmsund

dsc03063.jpg(Foto: Lena Sjöblom)
Igår passade Lena och jag på att pimpla i Holmsund igen, Felix skulle till en kompis så det passade alldeles utmärkt. Jag hade med mig ismetesgrejorna för att kanske ta en gädda eller storborre, i lördags fick dom andra en massa småborrar så det kunde ju passa att agna med något smått. Vi började borra på en djupkant som det satt en massa andra pimplare vid, inget hugg så vi bestämde oss för att gå tillbaks till stället vi var vid i lördags. Efter lite pulsande i snön var vi framme, isen var dyngblöt och uppkörd av skoterfolk. Vi borrade upp ett hål var och blev totalt slut och svettiga, blöt is är inte lätt att borra i och när man får stå på knä blir det inte lättare. Fram med kaffe och en bulle så kanske det skulle gå bättre, det blev inget ismete den här gången heller eftersom vi inte fick något. Det är många pass utan fisk nu och jag undrar vad jag håller på med, jag ger mig dock inte eftersom det är så HÄRLIGT att var ute och leta fiskar.
Jobb igen i veckan och kanske slinker det ner en semla eller två, träningar och personalmöte ger inga timmar för fiske men det kommer mera. Kanske lite lake om det går i lås?
Jag såg H.E.A.T på House of metal förra året och de är mycket bättre live än på skiva!!
Ha en bra vecka och sköt om varandra!

Skitfiske!
M

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *