Hårdrockare och fiskare

Snart är det House of metal och pimpel igen!
Idag på jobbet var det många skidåkande Svanar och Elofssonar, ”Fettisdagsloppet” med hejande mammor, pappor, morfarfar, farmormor och personal som plumsade i snön för att hjälpa till med fallande stjärnor

Äntligen ett års väntan är snart över, förra året var intressant med hemmaband som Nocturnal Rites, Meshuggah, Naglfar mfl. Andra band som H.E.A.T, Candlemass, Scar Symmetry och tyvärr ett patetiskt Easy Action där jag lyssnade en låt sen gick jag. I år blir det intressant på fredag med IDUN för hela slanten där The Haunted, Amon Amarth och Mustasch som är måsten, lördag blir det lite spring mellan våningarna för att hinna se lite av flera band. Opeth, Saint Daemon, Guillotine och Stormwarrior, man hinner knappt ta en pilsner eftersom schemat är så späckat med musik.

Söndag blir en tidig morgon för att ta sig till Tavelsjö och en ny tävling, nu ska jag abslolut inte lyssna på Elisabeth på jobbet. Hon har förstört många fisketurer med sitt ”lycka till”, hon kommer på sig men då är det för sent!!!!!! En ordentlig frukost för en gångs skull, bäst att med mycket kaffe och mackor så man klarar 4 timmars tävling och ev prisutdelning. Pris lär jag inte vinna men pimpla tiden ut blir det, mycket silververtikaler med små trekrok för att fylla en påse kanske. Jag ska inte glömma maggot, köpa nya vinterskor och att ta det lugnt på lördag kväll! Hårdrockare och fiskare det är bra människor tycker jag, olika människor men med samma intresse och det är alltid lika trevligt att möta dessa personer. Nu är det dags för en semla!

M

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *