HOUSE OF METAL, Ikväll smäller det!!!

Äntligen är den här, dagen M för mig och många andra!!
House of metal Tredje året i rad och det är många biljetter sålda, Håkan VD på Folkets hus och Umeå FC´s sportchef var mycket nöjd igår när jag pratade med honom på träningen! Själv flyr (?) han till fjällen den lilla smyghårdrockaren fast han skulle vilja vara där, förra året var han imponerad över arrangemanget och det lär inte bli sämre i år. ”Mackan” vår materialförvaltare i laget har också börjat blogga, han skriver vad som händer runt laget och annan fotboll. Roligt att läsa ”Mackan”, du ger en bra bild över ditt engagemang! Läs mer om Umeå FC´s vardag här http://assieme.blogg.se/index.html

Nu har jag äntligen ett par riktiga skor, jag köpte powerstöveln och det känns bra för på söndag kommer det bli kallt att sitta på isen 4 timmar när det är PK Nordic nappet. Jag kollade vad den kostade på Blixt men med ”Sporrenkortet” genom jobbet blev det billigare på en annan butik. Jag sa det till Jonas på Blixt som hjälpte mig och han förstod, det var ju bra då blir det mer pengar över för att handla beten eller annat med han sen.

Ja just det, vad tror ni M betyder?
Skitfiske, bira och horns up!
M etal på er

2 kommentarer

  1. Hej Mats
    Med glädje ser jag sportfiskare som har förstått att fiske och hårdrock går hand i hand. I söndags fick jag återigen uppleva AC/DC.
    Rock On

  2. Sitt du dina 4 timmar på Tavelsjön så åker jag mina 7 timmar mellan Sälen o Mora. Sen ses vi hemma i stan, du med fisk och jag med ont i musklerna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *