Fredagssummering

HÄRLIGT! Vilken otrolig fredagkväll, trångt och fullt ös.

Stängde på jobbet och skyndade mig hem, hämta mamma och Felix. Lena och jag åt pizza tog ett glas vin och nån pilsner, laddade med metalvideos på hög volym och var grymt peppad. På Folkets hus träffade vi Umeå´s bästa metalsångare Tavelsjö Jens (Persuader, Savage Circus mfl?) och hans sambo Marie, det blev stressigt som vanligt och fick nästan springa in på Idun för att se The Haunted. Som dom levererade, självutnämnda som ”det bästa bandet” och det kanske inte jag håller med om men mycket bra var det!
dsc03071.jpg(Foto: Mats Söderholm)
Amon Amarth. Odens söner fyllde lokalen och slängde Tors hammare på oss, sångaren brände iväg growl efter growl och fick med oss på en vikingaresa på ca 1,5 timme och min lycka var fullständig!! Dunderbart!
dsc03081.jpg(Foto: Mats Söderholm)
Avslutade kvällen med att se Nifelheim och hade svårt till en början att uppskatta dem, blev ändå kvar och det blev bättre och bättre.
dsc00161.jpg(Foto: Mats Söderholm)
Tydligen skulle deras scenshow vara speciell, med världens minsta scen så tror jag inte att dom lyckades. Dem hade dock lyckats med kläderna, jag har inte sett så många spikar och nitar på ett metalband. Tack Petra, Jens och Håkan med flera för en fantastisk festival

Under kvällen hade jag mms kontakt med Daniel ”Skägget” Nordström som var på Tyrol och såg Cannibal Corpse och Children of Bodom, han verkade ha trevligt och avslutade på Pub Anchor som vanligt medan jag åkte buss hem efter en viktig burgare. ”Skägget” har en otrolig kväll fram för sig med Testament, Megadeth och Judas Priest på scen. Det blir det för mig med och en massa spring mellan våningarna för att se Death Maze, Stromwarrior, Saint Deamon, Dawn of silence, Opeth och Guillotine hur jag nu får ihop det?

Rock on & horns up!
M

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *