Seger och Västerfjärden igen, gädda!

Heta, tunga, arga och melodiöst i en salig blandning!!
The Haunted spelas för fullt efter deras spelning på House of metal tillsammans med Whitin the ruins, Nashville pussy och Crucified Barbara som fläskat till gitarrerna sen förra skivan. Energi och aggressivitet blandat med skickliga musiker, skönt som fan i lurarna när man cyklar på Gammlia!

Imorse åkte Lena och jag till Västerfjärden för att pimpla, Felix ville inte följa så vi lämnade honom hos farmor´n. Vi gick till det vanliga stället, det hände inget och vi bytte ställe flera gånger men inte hände det något. Efter 6 (SEX) timmar hade jag inte fått någonting inte ens ett napp, härmed utser jag mig själv till Västerbottens sämsta pimplare:)!!!!!!! Lena fick några borrar som vanligt och en bonusfångst, den minsta gädda jag sett! På pimpel har jag aldrig varit med om att en gädda huggit, hon fick upp fisken och behöll alla grejor utan att gäddans vassa tänder bet sönder något. Det var ändå sköna timmar att sitta, fördelen idag var att jag fick bra med motion. Borra hål i blötis och plaska i blötsnö känns i kroppen, det börjar kännas bra i kroppen och man kanske blir ”lite” vältränad!
dsc00194.jpg(Foto: Mats Söderholm)

Igår blev det en enkel seger över med 2-0 (0-0) mot Skellefteå på Gammlia men vi borde gjort fyra mål till, spelet och farten fungerade inte riktigt för oss men vi kontrollerade matchen rätt enkelt. Dagens stjärna i lördagens match är Erik Lundström, ett underbart driv och flyt då han tar sig förbi sina motståndare och slår en bra passning efter det! Burträskarn Rainer och jag pratade innan matchen och han hade sett min fina gädda på fiskebloggens logga, han fiskar själv mycket och håller till i Piteåälven upp mot Arjeplog när han har tid.

Snart middag med farmor på Garaget på Umedalen, det ska bli gott!
Skitfiske
M

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *