Första köpet!!


Imorse cyklade jag till ”Wawa´s” för att köpa kaffe till oss, konstigt nog har de inte kaffe hemma så vi måste köpa varje gång? På vägen dit stannade jag på ”Fin-aticsoch köpte några storpack med jiggar för abborrarna och några för att ha som stjärtar till ”birkans” bete. Vilka grejor det finns, massor av rullar, spön och beten som inte ens är att tänka på att använda hemma runt Umeå. Djuphavsfisket är stort och de säljer levande betesfisk och fryst bete i butikerna, det är förövrigt svindyrt att åka ut med en båt men det är lockande.

Idag fick alltså ”Tackledirect” sitt första besök, några påsar med lekande, beteslås, 2 rullar FC och en förpackning malin boa titanvajer. Det på bilden kostade mig 1000 kronor, ni får räkna själv vad dessa skulle ha kostat i Sverige!
DSC03815.JPG (Foto: Mats Söderholm)
Jag kollade också på ekolod, det är enormt svårt att avgöra vad jag ska skaffa. Det ska vara praktiskt i båten och hur jag ska ordna med batteriandordning har jag ingen aning om, det är ändå så pass billigt jämfört med Sverige så det får lösa sig sen.  Det bästa med dagens besök på ”Tackledirect” var beställningen av min nya ”amba”, en ”Revo toro 50 HS” som kommer att få dänga höstgädda hemma. Den skulle finnas i butiken på två dagar och då skulle de ringa så att jag kan hämta den!! DUNDERBART!!!!!

Våra planer för veckorna börjar ta form, ev åker vi till Washington onsdag-torsdag och New York nästa vecka onsdag-torsdag. Li får följa med på bägge resorna så det blir en höjdare, Chad och Denise är enormt förstående och ger henne lite extra ledigt några dagar så at vi kan se lite mer än Ocean city. Kanske kanske kanske kommer jag att åka till Atlantic city och lägga några kronor på pokerbordet, det skulle vara skitkul så kan jag komma hem och krossa Winsa, Jörgen och Limpan mfl när jag kommer hem 😀

Har ni erfarenheter av portabla ekolod så skriv gärna på ”kommentera” nedan eller skriv till min e-postadress i rutan!!!

Vi får se vart våra planer tar oss??
M

4 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *