Beten & ordnade inlägg!!

Jag lär mig som sagt hela tiden, programvaran jag skriver i har en del funktioner som jag lärt nu mig. Det går dock sakta framåt, nu har jag ändrat så att det är enklare att gå in och läsa specifika inlägg. Jag ska fortsätta utveckla mina kunskaper om programmet så att ni snabbt och enkelt kan läsa och se bilder på mina äventyr!!

Tack för att ni uppmärksammat mig på problemen!!
—————————————————————————–

Jag har även skaffat nya ”custombeten” från Östersund, Makke skulle göra en beställning hos Wolfcreeklures. Två nya blev det varav ett var bonusköp pga av någon specialbeställning som inte genomfördes så jag fick köpa det billigare 😀 Mycket stora fina beten som kommer att bli doppade på onsdag eftermiddag när jag åker ut med Markus B, enligt yr.no så ser det lovande ut för några timmars dängande på sjön! Jag kommer inte ihåg vad betena heter, den större är papegojfärg och den andra är som sagt en specialbeställning som ser väldigt spännande ut!
DSC04788_1.JPG (Foto: Mats Söderholm)

Skitfiske
M

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *