Höjdpunkt # 1, Tavelsjö 2009

Vilken höjdpunkt blir det? UPO, pimpel, ismete, flötmete, bottenmete, ”jerk”, deadbait, livebait, spinn eller haspelfiske mm. Klicka in får ni läsa och se!

Då var det dags att dela med sig av det absolut bästa höjdpunkten av mitt fisk i Tavelsjö under året, många timmar har det blivit och jag skulle kunna räkna ihop hur många det blivit. Det orkar jag dock inte göra, jag är nöjd med året och som jag sagt tidigare så har jag lärt mig för framtiden. Det är även många människor jag fiskat med under året, då räknar jag inte Felix och Lena som varit med hela vägen. På isen fiskade jag med Affe, Vlado, Tim, José, Johanna, Lina, Max, Kevin, Per, Tanja, Espen och Line mfl. I båten har jag haft  Affe, Elsa, Vlado, Tim, Per och Espen mfl. Bland mina nya fiskebekantskaper som är närmare proffs än mig har Makke, Markus B och Filip hängt med på sjön, i en båt bredvid har Patrik och Jonathan fiskat. De senare är mer eller mindre fiskegalningar som lägger stora delar av sin fritid att jaga gäddor, id och brax mm, de är som mig på jakt efter stora fiskar men jag är inte intresserad av att registrera min fångst om det inte är en JÄTTESTOR gädda eller abborre.

————————————————————

Årets höjdpunkt!

# 1

 

 

 

Felix fiskar


DSC03616_1.JPG
480 gram (Foto: Mats Söderholm)
Felix fantastiska fiske med levande betesfisk, vi provade ett helt nytt ställe där han tog PB både på gädda och abborre. En skön sommarkväll satte vi oss i båten för att lära oss hur man gör med flötmete, Lena var med Tant Uldarika och hade trevligt i Umeå. Felix hann bara lägga ut grejorna så hade han hugg, tyvärr missade han men han behövde inte vänta länge så satt det en fin abborre på kroken och inte långt efteråt tog han upp sina andra gädda på två dagar.
DSC03615_1.JPG
2 kg (Foto: Mats Söderholm)
Den glädje och motivation tror jag inte att jag sett hos honom förut, det räckte i två dagar och vi hade hur kul som helst!! Tänk om vi kan fortsätta göra det här tillsammans, att vara ute i naturen och må bra.

Tack för två underbara dagar, Felix!!

————————————————————

Nästa år på sjön kommer att bli hur bra som helst!

Skitfiske
M

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *