Terapi

Abstinensen gör mig galen, det enda jag gör är att sitta eller ligga ner, fiskerapporterna dimper ner och det suger till ordentligt i magen! 

Makke har varit ute som vanligt men fick bara en gädda idag, ett underbart fiskeväder vilket är typiskt när man ligger här. Alex och Larsa i Artifish verkar inte haft någon tur alls med sig i helgen, de försökte lura med Markus B men han hade förhinder. Markus åkte och provade sina spöhållare som han byggt, de funkade tydligen bra men han sa inte något om fisk. ”Artifisharna” drog till Storuman, det verkade som att de varit ifrån fisket för länge. Blötis förstörde lördagen och skoterna fastnade, i övrigt har de säkert haft en trevlig utflykt men mindre fiske? Robert har besökt norrbotten och jagat lake, jag har inte hört något från honom så han har säkert bommat som vanligt?

Jag har i alla fall terapi, vilken tur att Fiskesnack och Propilkki 2 finns! Propilkki2 är ett finländskt pimpelspel med en massa sjöar att doppa linan i, turligt nog finns spelet på engelska annars hade det varit ”kört”! Jag har inte spelat det så mycket tidigare, Birkan frågade om jag ville spela nätverk med honom och hans kompisar. Klockan 03:00 imorse gick jag och lade mig efter några timmars spelande, idag fortsatte jag själv och terapitiden gick fortare. Felix fastnade tom för spelet, det är iofs inte konstigt då han är inne i en riktig spelperiod och vill ha en egen speldator! 

Det har för övrigt varit mycket finskt tidigare i veckan, jag fick hjälp av Marcus W i Helsingfors att beställa ett gäng finska pirkar. Han är fiskerikonsulent i södra Finland, han läste i bloggen att jag efterlyst Lena´s pirk i våras och sedan dess har vi haft fortsatt kontakt. Vi är båda fiskare och ”metalist” som han säger, alltså hårdrock och fiske hör ihop!! Hemsidan fanns inte på engelskaMarcus översatte på e-post och jag kunde fullfölja beställningen, 8 pirkar i olika silver, koppar/silver/tompakki(?) och något mer. Maldivresan planeras för fullt och Jari K kom hem till mig i fredags, vi tittade över materielet inför utbildningen vi ska hålla i. Vi pratade också med Matti i MaléMaldiverna och planerade hur dagarna ska se ut, det ska bli en riktigt intessant resa!! 

Snart är det House of metal, 5-6/3 smäller det på FH här i Umeå med en massa nya band och Metal-Jens kommer att ta ton med sitt Persuader igen 😀

Tight lines, horns up and rock on!!

M

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *