Vägen tillbaka

Fiskeplanerna fortsätter, jag mår jättebra och snart kommer jag att jaga ”suggor” under isen. Jag har redan kollat med Makke om han kan dra ut mig med sin enorma pulka. 😀

Igår betalade jag min efterlängtade nya jerkbait, den är specialbeställd i papagojfärg från Stampe. Han var själv inte nöjd med resultatet, ni ser bilden nedan och jag kommer garanterat bli oerhört nöjd. Han hade fått måla om den flera gånger och som konstnär så ska man aldrig vara nöjd. Jag var ute efter ett bete som ingen annan har, Stampe lovade att så skulle det bli då han  tänker satsa på andra varianter framöver. Med den ska jag ”smiska” Robert ordentligt till våren, jag skrev till Robert och fick till svar att han skulle sätta ihop två papegojbustrar och ”käka” upp mig hur lätt som helst till våren. Betet är grönt/rött/gult och har inlackade fjäll, när jag fått hem det så ska jag visa upp det ordentligt här på bloggen.
76887_m_1.jpg
Grön/röd/gul=Papegoj (Foto: Stampe)
Då var det då dags att besöka ortopeden på NUS för att plocka stygnen och byta gipsskenan mot en plastskena. Haltade upp till mottagningen som jag känner till allt för väl, efter många års fotbollsspelande så känner jag mig rätt hemma där. Min ipod är nyladdad  med en version ”House of metal 2010” med en massa intressanta band som snart ska besöka oss. Hann dock inte lyssna så mycker innan jag låg britsen och tittade på det enorma såret. Jag räknade till 28 fasthäftade klämmor som har stramat något otroligt de sista dagarna.
DSC04111_1.JPG Ärret
(Foto: Mats Söderholm)
Läkaren tittade på mig och instruerade vad jag skulle göra den närmaste månaden, jag frågade självklart om jag fick vara ute och fiska. Det ska gå alldeles utmärkt tyckte han, jag kan göra precis vad jag vill utom att sträcka för mycket och för tidigt på hälsenan. Det gick rätt snabbt där uppe och helt plötsligt satt jag i en rullstol med färdtjänst mot ortopedtekniska för att prova ut fotskenan. Fotskena vill jag då inte direkt kalla det, det är mer en stövel som sitter som en stor klump på benet!Fördelen är att jag nu får stödja på benet mer och mer, nu har de vinklat om foten så det stramar och gör lite ont men det är ingen fara.
DSC05052_1.JPG ”Klumpen”
(Foto: Mats Söderholm)
Maldiverna är det heller ingen fara med, om jag har tur får jag ta av skenan innan jag åker? Li är som sagt hemma från och USA och det gör att jag inte hinner beställa de grejor jag skulle behövt ha med mig för det fisket. Det får bli som det blir, jag är bara glad att hon mår bättre efter sin operation!! Jag hoppas verkligen att det soliga vädret fortsätter så jag kan komma mig ut på ismetet och pimpel. Det ska då inte vara något ”hund——-väder” för de njutningsbara timmar jag hoppas på! Hoppas också att jag hinner få pirkarna från Finland som jag beställt, det är nämligen fiskgaranti på dem 😀
Om jag får till det har jag snart en ny kamera, då kan jag visa upp ännu bättre bilder för er. 

Grattis!!

Niclas Winsa

40 år
  

5-6/3 House of Metal 2010

M

1 kommentarer

  1. Skönt att du är på benen igen så att säga så kanske vi kan ta ett ismetepass här framöver. Bra att du skrivit en kort notis om House of Metal för jag har ännu inte hunnit köpa biljetter dit! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *