1 ÅRS JUBILEUM

Ett årsjubileum med ”Fiskebloggen”, tiden har rusat fram och jag har lärt mig så mycket. Jag kommer att fortsätta att leka mig fram i fisket värld, jag hälsar er varmt välkomna i fortsättningen.

Detta är mitt 143 inlägg här på bloggen, min inspiration är fortfarande på topp och jag vill ut och fiska! Jag har lärt mig så otroligt mycket och känner mig inte som en amatör längre, utrustning saknas inte och Lena tycker fortfarande att jag är galen! Jag har lärt känna många vatten runt Umeå, med vad och hur man ska/kan fiska här. Kanske jag har en framtid som fiskeguide, det enda som saknas är att mitt flugfiskekunnande skulle behöva öka med ca 85%! Kontaktnätet i Umeå och övriga Sverige känns också bra, killar som Makke, Robert, Markus, BirkanBlixt-Jonas och Blixtgänget mfl har verkligen hjälpt till och lärt mig mycket! Internationella kontakter med Marcus (Helsingfors) och Gerd (Graz, Österrike) är otroligt inspirerande, killar som är mycket trevliga och otroligt ambitiösa att dela med sig av sina erfarenheter.

Mitt fokus har sista månaderna varit att köpa på mig custombeten, jag håller på att lära känna Birkan som jag ofta har kontakt med på skype eller msn. För några veckor sen skickade han ett ”tröstbete” för att muntra upp mig, hälseneskadan hinner iallafall  läka så jag hinner med vårfisket efter gädda! I höstas beställde jag ett bete från Stampe och nu ligger det bredvid mig, betet drar iväg mig i fantasin till de stora ”suggornas” vatten runt omkring Umeå! Av det jag gjort i bloggen vill jag utveckla mitt fotograferande, en ny ”Nikon D90” 18-200 mm digitalsystemkamera står här på bordet och kommer att ge er sköna fiske och naturbilder framöver. Jag måste i den här vevan tacka Robert för alla råd och förklaringar på mina mer eller mindre korkade frågor!
DSC05055_1.JPG
(Foto:Mats Söderholm)
Man ser riktigt hur fjällen gnistrar på ”gojjan”, känner på mig att de två betena kommer bli väl använda! Min ”hang bag” kommer att vara välfylld av dessa fantastiska beten, det finns 25 fack i väskan och i nuläget är det ca 18 beten som hänger i den. Custombyggare som trixar och grejar för att göra sitt, mitt och andra ”jerkares” fiske lustfyllt och roligt, byggare som jag har beten från är Birkan (5), Stampe (2), Wolfcreek (5), Svartzonker (1), Slaktarn (4) och Jaraal (1). 

Jag hoppas ni haft ett trevligt år här med mig, det har jag haft och mina ambitioner är att gå vidare och utveckla allt så jag blir en skicklig berättare och fiskare. Jag har massor med planer och nästa vecka ska jag börja jobba mer med dem!

Horns up, rock on & tight lines!
M

1 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *