Is

Timmarna i soffan är oändliga men vilket tur att det är OS, det är trots allt det närmaste jag kommer en is!

Det är inte så ofta jag tittar på idrott på tv, trots mitt fotbollsintresse så blir det inte så mycket. Jag gillar att se de avgörande matcherna i EM, VM och OS, främst fotboll men även ishockey blir det. Nu sitter jag alltså här och tycker att det är spännande med curling med både damer och herrar. Jag njuter till fullo av de svenska skidåkarna, samtidigt led jag något otroligt med Teodor P´s fall i nåt av loppen där medaljen försvann snöpligt. Anja P har jag aldrig varit så imponerad av, det ändrades snabbt efter hennes insats att ta medalj efter ”fallet”! Besvikelsen över Sveriges usla insats i kvartsfinalen mot Slovakien, minnet drar sig snabbt till Salo´s katastofala (o)insats mot Vitryssland eller vad det var för något OS sen? De får iallafall vara på IS tänker jag, självömkan är stor då jag ser de stora ringar på alla isar som skulle kunna vara min borrhål. Gäddor, abborrar och mört som jag drar upp samtidigt som jag njuter av i den friska luften ute i naturen! ;D 

Samtidigt verkar jag ha tur med vädrets makter, i några veckor har vi haft den värsta kylan på många år. Grabbarna jag snackar med tar sig inte heller ut, alla har bra kläder men är det -25 så stannar man lätt hemma. Kroppen, huvudet och kanske fötterna klarar sig rätt bra, händerna är det dock värre med! Av med handskar på med handskar för avkroka små som stora fiskar, det går inte att hålla sig torr och det kan bli riktigt olidligt och tillslut blir man nedkyld. Jag räknar med att beträda mina isar på påsklovet, ett antal nya pimpel3krokar har jag köpt för att dra några matabbborrar i april. USA beställningen jag gjorde med grabbarna ligger och väntar hos Robert, ska försöka ta mig dit så jag kan göra lite tafsar till ismetet och jerkfisket.

Veckan har dock varit enormt givande och produktiv, två möten i tisdags var väldigt positiva. I nuläget så är projektet i uppbyggnadsfas, idéerna och tankarna finns men det gäller att begränsa dem. Jag har många funderingar på hur jag kan hjälpa till att föra ut sportfisket, det är ju så tillgängligt om man vill. Man behöver inte ha de värsta grejorna, det gäller att börja smått och lära sig på vägen precis som jag har gjort. Projektet handlar om att sprida fisket, att nå ut till många människor och den stora frågan är hur man gör det?

Under onsdagen fick jag ett glädjande samtal från Daniel N på VF, han undrade om jag ska på House of metal 5-6/3! Självklart ska jag det, all möjlig hårdrock under två dagar kan man inte missa. Jag kommer att skriva recensioner på 4 band, det blir att sitta på en stol i Studion på Folkets hus och lyssna på ”metal”. Banden det handlar om är Lesra från Umeå samt Fatal Smile, Necrophobic och Scar Symmetry som alla är från Sverige.

Mer medaljer, metal, ut och fiska!
M

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *