Sköna semester


Äntligen helt ledig på semestern, från jobbet och Umeå IK har jag haft en vecka redan och nu har Umeå FC också uppehåll! 😀

Mitt tempo förra veckan var knapp styrfart, de sista passen med fotbollen gjordes och avslutades på lördagen med sista vårmatchen på Gammlia. Några svängar till Tavelsjö har det blivit med lite snabbfiske efter gädda och abborre.

Lena och jag skulle vara själva i helgen, 16 år år tillsammans som firas med hårdrock på Trädgården (UFH) och söndagen i Skeppsvik. GRATTIS VI!!! Som sagt så avnjöt vi söndagen med en måltid på Skeppsviks herrgård, vi hade med oss metspöna och satte oss för fiske proppmätta med en stunds avkoppling. När vi rensade oss genom fisken på kvällen blev det många fina fileér, det var inte många men vi var otroligt nöjda!! På kvällen blev det fotboll och pilsner. VM finalen skull avgöras och jag trodde att Spanien skulle springa cirklar runt Holland men så blev det inte!! Grattis Spanien till en väl genomförd match och första VM-guldet, grattis också till 2:an för en väl genomförd match trots att det inte är populärt som förlorare !!

Helgen blev till måndag morgon och vi tog oss ut till byn. Underbart härlig varm sydlig vind och badstranden var full med folk. Vi gick ner och skulle kolla till Felix men han var inte där med sin kompis Linn? Vi hade tagit genvägen men de cyklade runt oss och vi gick om varandra, de var precis på väg mot lunch. Lena stekte solen och jag passade på att ta loss fästena till spöhållarna som jag ordnade tidigare i våras. De hade börjat spricka så ett byte var nödvändigt, vilket betyder uselt materielval! Jag hade tiggt till mig lite spillbitar tryckimpregnerat som jag räknade med skulle hålla bättre? Jag hade redan mallen så det var bara att fixa till nya bitar!

Rapporterna i sommar kommer inte att bli många, jag ska fiska och njuta av min ledighet. Fotbollen drar snart igång igen och jag ser framemot en fantastisk höst med båda lagen. Självklart kommer jag att skriva men kanske inte lika ofta. Jag önskar er en skön sommar med mycket skitfiske, kommentera gärna med fiskerapporter nedan!!

Skitfiske
M

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *