TV och webb

En härlig dag på sjön!

Då har det återigen blivit tv, förra onsdagen var jag ut med Fredrik från TV4 Umeå som jag skrev tidigare. I måndags när jag fyllde år ringde min faster Ulla från Ö-vik och gratulerade mig. Hon berättade då att hon sett mitt inslag, på internet undrade jag då? Nä inte alls, på TV fick jag till svar. Förvånad ringde jag min kontakt Peter och fick då veta att det skulle sändas i Östersund och kanske även Luleå. De samarbetar inom koncernen och skickar inslag mellan varandra. Deet har nu sänts i Medelpad, Ångermanland, Jämtland/Härjedalen och idag Västerbotten.

Se inslaget på internet HÄR

I helgen blir det gäddfiske med Li, Lena, Robert, Makke och Markus B. Hoppas bara att det inte fryser på för mycket!!

M

4 kommentarer

 1. Jag läser i VF lördag ,där Torbjörn Halvardsson, företagarna, startar debatt om arbetsgivar beskattningen.Där påstår han att det är sänkning på denna beskattning som skulle ge bästa möjligheten till expansion, och ökat företagande.

  Kan någon berätta för mig hur detta förhåller sig?: Då en företagare utför en tjänst eller tillverkar något, då tar denne ut ett pris av beställaren/ konsumenten där naturligtvis alla kostnader ingår, inkl. skatterna. Alltså betalar ju i verkligheten konsumenten/kunden för företagarens skatteutlägg. Skulle då denna skatt sänkas, så bode ju ”marknadens” övriga aktörer se till att utpriset mot kunden skulle sänkas,alltså skulle marginalen till detta skapas av skattelättnaden. På vilket vis skulle arbetsgivaren ha mer kvar?
  Som jag ser det är arbetsgivaren en administratör åt staten, som ser till att beskatta konsumenten, som ju är slutet på snöret!!!???
  Kan någon KLOK berätta för mig var jag eventuellt har tänkt fel, och i vilken riktning?
  LÖVLIARN

 2. Lövliarn – Detta är en fiskeblogg oh ditt inlägg har hamnat en aning snett! Jag har iofs startat en firma i höst men det du skriver är inte ens i närheten av min verksamhet. Du får nog kolla upp vart du kommenterar innan du skriver något!!
  M

 3. Ursäkta att mitt inlägg hamnat i fel forum!!! Men trots detta fick jag ju svar från en VERKLIG erfaren företagare!
  Lövliarn

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *