Jag skådar ljuset

Helgen närmar sig med stormsteg, fantastiskt vad ljuset kan göra för välmåendet.

Jag mår bättre och bättre, ljuset börjar komma tillbaks. Ett besök hos läkaren för några veckor gör att mitt välmående ökat ännu mer. År 2000 skadade jag min nacke i en kollision när jag spelade med Umeå FC i Superettan. Diskbråck och nervskador har gjort att jag lagt mig att sova med smärtor och värk i händer och fingrar. Jag har nu ätit medicin i ca en månad och jag är symtomfri i händerna. Jag somnar som en stock, tyvärr kommer jag inte upp på morgonen. Lena får nästan armbåga mig ur sängen. Det visade sig efter en koll att det var en antideppressiv tablett jag tar, den verkar göra att jag känner mig grymt pigg!

Arbetet med Umeå Fishing är otroligt spännande. Det gäller bara ha balans och ta det i lagom takt. Före jul kontaktade jag ett företag i Halmstad som säljer det amerikanska märket R-A-M. Jag fick bra kontakt med Daniel som är en av säljarna. Vi hade en del e-postkontakt under hösten och vi skulle avvakta några månader med ett ev samarbete. I förra veckan skickade jag e-post och tog för givet att det inte skulle bli något. Jag tackade för kontakten och önskade dem lycka till. Det gick någon dag och jag får svar från en annan Daniel. Han tyckte att min verksamhet verkade spännande. Vi har haft en del kontakt och diskuterar nu hur vi ska gå vidare.

I veckan har jag även planerat en del aktiviteter med TV4 Umeå. Peter och jag satt en timme och tittade över grovplanering samt finplanering av helgens aktivitet. Fredrik som jag gjort de tidigare inslagen med är i Thailand den lilla veklingen, här som är så varmt!?. På lördag är det dags för det första Blixtpimplet i HolmsundSimon från kanalen ska åka med och göra ett reportage på isen. Allt från familjer till ärrade pimpelproffs är med, självklart deltar jag och Lena men inte lär vi vinna något?  Det ska bli riktigt spännande bara det inte blir FÖR kallt, jag får veta när som helst om det blir inställt eller om vi kör!

Det är många av oss som har det jobbigt nu. Kylan gör det hopplöst att sitta ute på isen. Båten står i sin lada och väntar bara på att bli ompysslad. Det tar för lång tid, jag vill ut på öppet vatten!!!! KOmmer vi överens så kommer jag att utrusta båten med praktiska marinadetaljer från R-A-M. Det är allt från mobil, ekolods, spotlight, kamera och spöhållare mm.

Skitfiske och trevlig helg
M
umeafishing.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *