Två år

Tiden går och vi med den!

I fredags var det två-års jubileum för Fiskebloggen. Många roliga och spännande timmar för mig har gett 207 inlägg. Någon riktigt bloggare är man tydligen inte? Jag läste någonstans om att man ska skriva 5-6 inlägg /dag? Det låter skitjobbigt, vem har tid med det. familjen, jobbet, barnen, fotbollen och fisket ska ju ha sitt också! Det är lika bra att köra sitt eget race, det är några som läser i af och det får jag glädja mig åt.

Tanken var att familjen skulle gå på after work för att fira jubileet. Det föll direkt! Lena hade fest med sina tanter hemma hos oss. När jag fick veta det så sa jag till Felix att vi åker till Rhodos och äter middag. Han var som väntat med på det. Tyvärr åkte vi inte till ön Rhodos i Grekland utan Steve och El Patrones pizzabuffe i ”Sagagallerian”. En av Umeås bästa pizzerior enligt oss. Till och med Lena gillar dem, det är bra betyg!!

Häng med i fortsättning, har ni frågor och kommentarer så var inte rädd att höra av er!

Välkomna och skitfiske!
Mats
umeafishing.se

1 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *