House of Metal 2011

Imorgon är det en vecka kvar till årets höjdpunkt enligt mig!

Fiske och metal går hand i hand, alla fiskare jag lärt känna de sista åren är ”metalist” som de säger i Finland. På House of metal 4-5/3 kommer jag att träffa flera av dem. Det är bara en liten stackare som inte uttalat någon musiksmak och det är Robert, han har full upp med sin kamera och allting annat! Spotify är laddad med massor av de band som jag vill se. Det ska bli riktigt spännande att se tyska U.D.O från gamla Accept, vem känner inte till ”Balls to the wall” från 80-talet? Det går inte att ta miste på Udo D sång, den känner man i vilken miljö som helst. Det ska bli kul att se dem live!

Det som lockar mest av allt är norska T.N.T som tyvärr inte har kvar sin originalsångare Tony Harnell. Ska bli intessant när de kör
youtube::DEAb4XaLK6Y::
Kommer jag att sakna hans ”pipa” men det går säkert bra? Året var 1987  då  jag, Lasse, Jampe och Tobba gjorde vår partyresa västkusten. Där träffade vi några norrmän som vi fick ett kassetband av, ja du läste rätt! Kassettband, då fanns inte dagens teknik med ipod och allt sånt!

Mängder av band spelar som vanligt i hela Folkets hus. Dels är det lokala förmågor som Summoned tide, Live Elephant och Scumkill. De blandas med en hel drös andra svenska band. Tydligen ska Ghost vara ett helt fantastiskt live band. Jag har lyssnat lite på dem men inget som fastnat än!? Dark Tranquillity är ett band som kommer att dra folk, de spelade för tomma läktare i Ladan för några år sen med Bloodbound och Evergrey. Jag önskar DT bättre öde på HoM, det är dem värda!

Det blir att lyssna in sig sista veckan. Då kanske det blir lite annat att skriva om?

I helgen blir det fiske, vädret verkar vända och våren är nog på väg?

Horns up and tight lines!
M
umeafishing.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *