Jobb jobb jobb


Nytt äventyr väntar i helgen, fullt upp med både metal och fiske.

Nedräkningen påbörjades förra veckan och spänningen stiger. Igår fick jag klart med arbete på HoM 2011. Robert tipsade mig om festivalphoto.net som sökte fotografer till festivalen. Efter några kontakter så blev det igår klart att jag skommer att skriva recensioner. Fotografering är inte riktigt min starka sida än så det kommer i andra hand. Jag har fått ackreditering för skrift och foto, det känns grymt spännande. Jag har också uppdrag från VF att skriva  så det blir dubbelt jobb fredag och lördag kväll. Det gäller att planera ordentligt så att jag hinner med det jag vill se själv.

Passande så här på våren så det då dags för pimpeltävlingarna att köra igång. Det första Blixtpimplet frös inne men nu är det dags för deras första tävling på lördag. Där ska vi vara med och med mig tar jag TV4 Umeå för ett reportage om pimpel. Självklart kommer jag att delge resultatet här när det är klart. På tal om tävlingar, Fiskecentrum Umeå hade i lördags sin första av tre tävlingar i lördags.
Vinnarna i varje klass är som följer, gratulerar!
Dam – Annika Jonsson, Norsjö SFK 4708 gram
Dam veteran – Ulla Britt Taflin, Bottennappet 4904 gram
Herr – Björn Eldn, Skellefteå SFK 8980 gram
Herr veteran – Stefan Gotthardsson, 8730 gram
Herr junior – Simon Markström Skellefteå SFK 3433 gram
Anmärkningvärt är att det inte är några TJEJER med, vad ska vi göra för att få med dem??

Det kommer alltså att vara fullt upp i helgen men jag kommer att ha grymt roligt. Avslutningen på helgen är nog den jag ser framemot mest. Klungans föreställning på Sagateatern med Darlingen!

Mats
umeafishing.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *