Båtdekaler

Vilken otrolig påsk det varit!, det var suveränt att arbeta med båten i denna värme.

Arbetet med umeafishing.se går ständigt framåt. Jag tar det i lagom takt och planerar noga vad nästa steg ska vara. Min nuvarande samarbetspartners har försett mig med en del dekaler att fästa på lämliga platser på och i båten. Blixt sport, Wolfcreek lures och RAM Mount är på plats inuti båten. Jobline och mina egna dekaler ska på i veckan. Några partners till är på ingång men det är långt ifrån klart. Självklart kommer det uppdateringar hur det blir framöver.


(Foto: Mats Söderholm)

Robert och Micke hade för övrigt ett riktigt isbrytarfiske under söndagen. Micke stod i stäven och tryckte undan isflaken, vissa av dem var riktigt grova. Jag hoppas själv på lite mer smidigare båtturer i slutet av veckan! Det blir att prova sig på öringtrolling, inget jag gjort förut men någongång ska vara den första. Jag har all utrustning så det är väl bara att åka ut och leta reda på någon prickig huggvillig. Lena och kanske har jag någon kompis i båten, vem vet?

Vad roligt med lite kommentarer på bloggen, förra inlägget skrev några stycken. Lite diskussioner är alltid nyttigt. Sakfel och brister i mina inlägg vill jag gärna ha återföring på.  

Glädjen och njutningen i fisket är oändlig, man lär så länge man lever!
Ha kul och må bra!

Snart får vi riktigt fiske!

Mats                                       umeafishing.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *