Barn i båtenBåtuflykt på älven med min förskolegrupp och några föräldrar

Spänningen var stor dagarna innan, en del av barnen ville absolut inte åka båt på älven. Jag vet inte om det var själva båtåkandet eller Hemska Mats (som jag kallar mig) som avskräckte? Noga hade vi kollat med föräldrarna om det var OK att göra en båtutflykt. Självklart fick de också följa med om de kunde! Onsdagen den 8/6 var det dags, jag sjösatte båten och en stund senare anlände alla till Lundåkern. Jag gick igenom förhållningsreglerna, alltså vad som skulle gälla i båten! Många spända ansikten bland barnen och desto mer glädje syntes i de vuxnas ögon.


Totalt fem svängar blev det mellan Lundåkern och nedströms kyrkbron. Med 33 personer i båten så tog det ca 1,5 timme. När sista gänget lämnade båten hade resten av gruppen börjat äta den medhavda pastasalladen. Dukat bord alltså, det var bara att sätta sig med en kopp kaffe och kåsa full med mat!

Det är helt klart, på vattnet trivs jag bäst!!

Mats
umeafishing.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *