Marknadsföring

Äntligen fredag, en TUUNG vecka är snart över. Vilken tur att det finns ljusglimtar!

Mörkret och regnet gjorde sitt i veckan. Otroligt sliten utan att ha möjlighet att komma mig ut och fiske. Det är trots allt den bästa rehab som finns. Mitt önskeschema på jobbet är suveränt med en bra blandning av tidiga dagar och lediga morgnar. Den tid jag befinner mig i Umeå ger massa möjlgheter till marknadsföring och möten.

Tisdag morgon var en sådan. Min fru var ledig så jag och Felix åkte själva in till stan för skola och arbete.  Jag lämnade min son på skolan och drog direkt mot Jobline. Jag chansade vilt på att Magnus där skulle ha tid med min låda med kläder som jag kom med. Dags för tryck alltså. Min samarbetspartner Pinewood hade skickat upp tröjor, byxor och hoods som jag ska ha när jag fiskar.

Enhetlig klädsel är viktigt. Det ska vara snyggt, praktist och hållbart. Det är inte bara fiskegrejorna som ska vara tip top! Det jag nu har stämmer överens med mina krav. Det gäller att ha rätt utrustning för alla förhållanden. Enhetligt tryck, det ser likadant på alla byxor och tröjor. JAg är grymt nöjd och tackar Magnus för hjälpen även om fakturan dimper ner snart 😀  Jag tänkte lägga upp lite bilder men eftersom publiceringsverktyget strular med bilderna så avvaktar jag.

Imorgon lördag är det fiskedag. Felix är utlånad till farmor så Lena och Kent och jag ska ut på äventyr! Mitt nya abborr PB har nog peppat frun att ta tillbaka viktrekordet i familjen. Två veckor är för långt mellan fisketurerna, skärpning!

Skitfiske och TGIF!!!
Mats
umeafishing.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *