Fiske hägrar och en storfisk

Dags att passa på med fisket, helt plötsligt ligger isen i ramperna!

Vilka möjligheter till fiske som helt plötsligt dök upp. ”Dockan” har tjatat och nästan gått på knäna för att fiska lite mer innan det är för sent. Jari K ringde och vill komma ut en sväng med sin nya fiskeutrustning. Kent är peppad som fan på att köra i älven innan det är försent. Jag har lovat min fru Lena att fiska på lördag med lunch och hela rubbet.

Helt plötsligt har jag e-post från en kille i Hudiksvall som är på besök i Umeå. Han vill fiska och självklart vill jag lösa det! Preliminärt har vi bokat fredag förmiddag. Om allt går i lås så blir det alltså heldagsfiske fredag och lördag. Kent och jag planerar att åka ut på måndag för ett gäddeldorado i älven med fightande gäddor som ska äta upp sig inför vintern!

Jerkspöet ska svingas, flötmetet och trollingen får vila ett tag! På tal om flötmete så har det kommt upp en fin gädda i senaste veckorna! Jesper Lundin, en ung specimengalen sportfiskare lyckades kroka en fin gädda på flötmete med mört som agn. Fångstplatsen är som vanligt hemlig men enligt honom själv är den tagen i havet utanför Umeå!? Själv tycker jag att det verkar som strömmande han står i och har det inte hänt nåt i byxan?


14840 gram 122 cm och ett STORT GRATTIS!! (Foto:Marcus Altin)

På söndag spelar vi i Umeå FC dessutom vår viktigaste match på många år. En seger på söndag innebär att vi återigen inträder i elitfotbollens finrum! Superettan hägrar men vi har LÅNG väg att vandra.Det gäller för oss ledare och spelare att lägga pressen på rätt nivå för att prestera optimalt!

KOM TILL T3 arena SÖNDAG DEN 23/10 kl 15:00

FÖR ATT HEJA FRAM HELA UMEÅS FC!!!!!

Skitfiske
Mats
umeafishing.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *