Serieseger och sniprace

Vilken söndag och måndag det blev, fantastisk!

Det var alltså dags för sista seriematchen i div I norra 2011. Jag  mådde så fruktansvärt bra och hade den vanliga matchanspänningen. Lagom nervös men inte orolig. Jag har sagt hela tiden att vi skulle klara det. När vi fick vårt omklädningsrum på T3-arena i våras stoppade jag ner t-shirten från seriesegern 2005 i min låda. När slutsignalen gick och vi stormade in på planen så var det inte långt ifrån tårar. Vlado var nära att sumpa det för oss men vi har varit så starka i år. Inga kunde ta ifrån oss en välförtjänt serieseger. Då är det bara att  avvakta och se om Umeå FC vill ha mig kvar som målvaktstränare?

Segerbanketten på Allstar var trevlig opch sådär glad som man alltid vill vara. Alla gick omkring och kramade om varandra och det var inga ledsna miner. Ölen flödade och maten försvann raskt för oss alla efter matchen. Kvällen avrundades kring 01:30 tror jag och en till burgare slank ner på MAX innan vi Grubbepojkar delade en ”bulle” hem. Jag skulle sova hos min mor och ville vara utvilad inför måndagens fiske. Jag vaknade kring 7:30 imorse och kände mig lite sliten så jag vände mig om och sov vidare till ca 10:30 och det gjorde susen.

Se bilderna från VF´s Erik Åström HÄR och HÄR

Kent och jag möttes på Lundåkerns ramp för eftermiddagsfiske. Vi blåste iväg mot havet och de väntande vikarna. Tyvärr så var det soligt igen, varför är det alltid sol när vi ska bända krokodiler. Fisket var uruselt och jag vet inte hur många beten jag provade. Till slut började jag misströsta! Jag ville prova en vik vi aldrig kört in i med en perfekt sydlig vind. Betet hann bara landa så högg det innan jag ens hunnit börja ”jerka”. Vi stod där i ca 45 minuter och bände småslipsar hela tiden. Det var grymt roligt och vi brydde oss inte om snipornas storlek som vi krokade av. Det var bara så otroligt skönt att drilla gädda igen!

I förra inlägget gav jag en eloge till mina tränarkollegor Örjan och Stuart. En människa som jag blivit grymt imponerad av de sista månaderna är Umeå FC ordförande Torbjörn Bergmark. Äntligen någon från styrelsen som kommer ner på träningarna. En positiv glad människa som jag ser det gett hela Umeå FC ett ansikte utåt. Bra jobbat Torbjörn och ni andra också för den delen!

FORTSÄTT STRÄVA FRAMÅT, UPPÅT!!

Skitfiske
Mats
umeafishing.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *