Pisseblöta

Otroligt varm höst och sen kom snön.

Trodde jag, helt plötsligt regnar det en vecka och några plusgrader. Jag jobbade på bra i helgen med snöslungan som verkligen behövdes. Det misslyckade försöket att få båten till ladan förra veckan gjorde att det blev extra tungjobbat. I måndags skulle jag göra ett nytt försök. Nähä, snöyra och usla vägar gjorde att jag inte vågade mig iväg. Jag hade tom kollat med Anton i byn, han skulle ploga uppfarten och kunde hjälpa mig med traktorn om Passaten inte skulle fixa det.

Pisseblötan gör det riktigt lurigt på isarna. Jag skulle inte våga ge mig ut iaf. Jag tittade ut över sjön från fönstret och fullmånen lyste upp en blank is. Det syntes också stora svarta hål på olika ställen. Vädret är ju inte ultimat för isbildning. Jag hoppas att det blir många kallgrader innan snön vräker ner. Då kanske kärnisen hinner fästa så att det inte blir plaskigt mellan isen och snön.

Inget fiske men det är ändå en hel del att göra. Produktblad, power points till föreläsningar och en noggrann genomgång av bokföringen. Bokslutet ska göras och som väntat har jag gått back. Förälder Andreas på mitt arbete har hjälpt mig med grunderna och jag hoppas det ska gå bra! 2012 ser jag som en fullkomlig succé. Många bokningar vilket ger inkomster och färre utgifter eftersom jag har samlat på mig en hel del grejor att använda. Dessutom har mitt samarbete fungerat alldeles utmärkt med Blixt sport som en av de tongivande samarbetspartners jag har. Pinewood och RAM Mounts har också varit fullkomligt lysande. 

Kanske kommer det en Topp 3 lista under mellandagarna?

Snart är det jul, sluta med julklappar och sluta stressa!!

Skitfiske
Mats
umeafishing.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *