Istest

Is och kameratest

Tyngre än någonsin så drog min kära fru ut mig på en promenad för att förbättra grundkonditionen. -4 och sjön såg riktigt inbjudande ut. När vi kom hem igen så hämtade jag isborren i ladan och tog skotern ner till stranden. Väl framme så satte jag actionkameran runt skallen och stegade ut på isen. Ett tunt snötäcke på isen och jag strosade ut några meter. Kameran rullade och jag började borra, ca 15 cm tjock var den så jag gick ut en bit och gjorde likadant flera gånger gå borra gå borra. Allt för säkerheten och visst satt isdubbarna runt halsen. Ca 75 meter från land var det ca 10 cm tjockt så det kändes väldigt tryggt. 

youtube::Bt_tqanAJOA::

Imorgon blir det pimpelpremiär, förhoppningsvis lyckas jag få upp lite blivande betesfisk till ismetet. Det skulle inte vara så tokigt att få hem lite matfisk också! Tur att jag var på Blixt och köpte maggot i torsdags

Skitfiske 

Mats
umeafishing.se och Twitter

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *