Inspirerad?

Måndag 120216

Oj vad tiden går, den här gången är det inte för att jag har roligt!

Det är nog på grund av att jag börjar bli gammal. Kroppen säger ifrån med konstiga skador och förkylningar som aldrig går över. Vi har snart bott i Signilsbäck i Tavelsjö i sex månader och vi trivs förträffligt. Jag har suktat mot sjön i flera veckor men jag har aldrig kommit ut ordentligt. Isen var perfekt i ca några dagar och sen kom all jävla snö. Snön tyngde ner isen och det kom upp vatten som lade sig mellan isen och snön. Katastrof!

Skotrarna hade stora bekymmer att köra utanför skoterleden som stakades ut först under trettonhelgen. Jag stod med kikaren flera gånger och tittade på studsande åkarna. Efter det kom nästa naturkatastrof för fisket. Storm och griskallt gjorde valet ännu lättare att stanna inne. Några burkar maggot har jag fått slänga och samtidigt har jag skaffat nya klämmor för att göra nytt till  ismetet. Till helgen borde jag ta mig ut några timmar, hoppas jag?

Bokslutet på firman gör en inte yngre, kontotransaktioner och bokföringen gör en smått galen. Som väntat stämmer inget och jag måste be herr revisor om hjälp IGEN! En god kopp kaffe hos Robert i söndags var dock väldigt trevligt.  Jag börjar känna den SKÖNA inspirationen för isfiske och andra trevligheter igen.

Skitfiske

Mats

umeafishing.se och Twitter

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *