Bo på landet

Härligt att bo på landet

Igår promenerade vi ner på isen för lite pimpel. Härlig sol och perfekt vind. Isen är fortfaranade blå men väldigt proös och det är nog sista helgen det fungerar att gå på den. Små abborrarna var pigg som vanligt . Plötsligt hörde jag ett tjut och jag tittar bort mot Lenas håll. Hon står och hoppar och man ser hennes vackra leende på långt håll. Jag går dit med kameran och fotar en grann 500 grammare.

En liten hermelin ville ha fisken som senare låg på bron och väntade på att bli rensad. Vi har haft en del spår på gården i år, bl a lodjur och rådjur. Förra året hade vi björnspår och spillning men tyvärr är de så skygga men kanske skulle göra en åtel som man kan fotografera runt.  

Idag är det dags för årets andra hemmamatch. Ljungskile kommer på besök, laget som sparkade Umeå FC ur allsvenskan 1996. Spelarna i dagens lag var då 4-5 år så det är bara gå ut och köra! Det blir en tuff och rolig match hoppas jag!

Välkomna

Mats

umeafishing.se och Twitter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *