Äntligen ledigt

Inget fiske har det blivit, ismetegrejorna har stått klar länge men jag har tyvärr inte tagit mig ut. Maggoten ligger i kylskåpet men då blir det svinkallt istället. Fryser jag om tummarna så kommer jag att ge upp och då är det inte lönt! Hoppas kunna ta mig iväg på ett pass innan 2012 är slut!?

De sista helgerna har gått i renoveringens tecken. Hallen börjar bli klar och det gamla golvet snart på plats. Julafton var första lediga dagen, tyvärr fick då Darlingen magsjuka! Det har gått över förväntan att isolera om och lägga golvet. Riktigt roligt att kroppsarbeta.

Musik har det också blivit. Med kameran och några nya objektiv så har jag haft fotopass på och skrivit om några konserter. Det har varit ett välkommet avbrott. Höjdpunkten var Refused avskedsspelning här i Umeå. BIlderna i fallande ordning är Dynazty, Raubtier, Sabaton & Refused

2013 ska bli riktigt spännande! Att vara tjänstledig från mitt arbete som förskollärare och bli frilans. Jag håller ju på med en hel del saker och det känns väldigt bra. Det kommer att bli svårt men jag är inte rädd att arbeta. Förhoppningen är att kunna jobba mer med firman. Att marknadsföra mig, skriva artiklar, fotografera och kunna ta emot fiskebokningar.

19/2 2013 kommer nr 3 av Fiskejournalen, då kommer min artikel om Tavelsjön.

Skitfiske och välkomna!

Mats

umeafishing.se och Twitter

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *