Imponerad!!

Full vecka och avslutningen på fredagskvällen på Scharinska var höjdpunkten! Efter after work med familjen så klev jag in på Scharinska villan. Mitt kära gamla ställe från i början av 90-talet har blivit mitt andra hem på helgerna där jag jobbade 4 år. Mycket musik och minnena är glada, trevliga och många. Jag var faktiskt scenvakt åt Meshuggah 1992 eller 1993 då de inte var lika kända som nu. DÅ var det uselt, nu är de hur bra som helst i min värld

Metal mitt i en landskamp, hur tänker man då? Sverige-Irland (USEL MATCH!!) såg jag streamat från nåt arabland när jag väntade på att banden skulle äntra scenen i spanskan. Out of mercy och Pray for locust var förband till lokala System Annihilated. Släppfesten för debutskivan ”Furor” var inte annat än succé. Bandet var peppat och musiken talade för sig själv. Självklart blev det tacktal som mellansnack men det gjorde inget. Med skön energi och aggressivitet ägde de lokalen och glädjen gick inte att ta fel på!

13 03 22 008

Out Of Mercy

13 03 22 218

Pray For Locust

13 03 23 078

Självklart avslutade System Annihilated avslutade kvällen, releasefesten blev en fest och succén var total!

När det gäller fisk så börjar det hända grejor. Två bokningar är redan klara och jag hoppas på många fler!

Skitfiske och välkomna.

Mats 

umeafishing.se och Twitter

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *