Hunger!

Ordentligt på hugget.

Efter ett antal timmars arbete på gården så sjösatte vi för lite söndagsfiske. Middag tog vi med oss i form av grillad kyckling, Singoalla, chokladkakor, ostkrokar och coca-cola. Vi provade först Tarmgrundet men där var det halvdött, även om det högg nån gädda och några abborrar. Vi visste precis vart vi ville åka, jag ville bara testa en kant nära favoritstället. Det gick helt ok och ekona på lodet bådar gott inför det två bokningar jag har i början på veckan! Vi flyttade oss dock RÄTT efter ett tag!

Darlingen pimplade och jag jiggade som vanligt. Fina matabborrar och en hel drös med gäddor hamnade i båten, gäddorna gick tillbaks men matabborre tar vi hem. Gäddor blir endast mat under isfisket. Darlingen hade ett antal hugg som blev väldigt tunga och linan snurrade nästan i vattnet. Gäddor som högg på pimplade abborrar, grymt roligt hade vi. Tappade räkningen på hur mycket fisk vi fick men de svalde och var otroligt hungriga, både gäddorna och abborrarna. Jag hade flera hugg på gädda där andra gäddor var följare på drillningen. KUL!!!!

13 07 14 004

13 07 14 011

Darlingens två finaste abborrar, båda blev c&r så det finns kvar att fångas framöver. Matfisk hade vi gott om redan.

13 07 14 006

Som sagt så var de hungriga ikväll, en klassisk liten hi-lo svaldes helt! Hoppas det fortsätter då det är fullt med fiske veckan.

Väl mött, skitfiske och välkomna.

Mats 

umeafishing.se och Twitter

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *