Några tankar till att börja med.

 

Duplo

Det är nu det gäller att inte gripas av ordtorkan. Det är inte så att jag är känd för att vara tyst när jag har något på hjärtat. Snarare tvärtom, men inför att börja med denna blogg är det lika mycket farhågor som idéer. Det är inte längre Facebooks skyddade värld, nu ska jag ut i stora världen med mina ibland kanske lite väl stora ord.

Just nu brinner jag lite extra för några frågor. Det allra mest aktuella i min värld är sjukförsäkringen, som jag ser väldigt mycket av genom mitt yrke. Jag har precis börjat upptäcka politikens värld annat än från TV-soffan och där kan det nog väntas några funderingar och reflektioner så småningom. Och så var det det här med den samiska identiteten, något som är så svårt att skriva om eftersom det finns så oerhört många uppfattningar om hur det ”ska” vara och vad som är rätt eller fel.

Till att börja med så väljer jag att publicera detta inlägg som ett ”teknik-test” och så får vi börja snacka på allvar lite senare.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *