Nog ska jag skriva mer.

Jag har haft en paus från bloggen. Av mer eller mindre väldefinierade anledningar tappade jag tron på min förmåga att skriva. All inspiration var borta.

Det finns återigen tankar och idéer på teman, men de behöver bara forma till sig. Och definitivt tänker jag inte skriva något längre än detta i telefonen (ogillar autocorrect förfärligt men ids inte försöka stänga av det).

Försäkringskassan fortsätter som tidigare, jag är fortfarande lulesame i exil, vi behöver en mer jämlik värld osv.  Nog finns det teman, alltid.

2 kommentarer

  1. Att inte låta sig påverkas av världens alla bekymmer, gnällspikar, domedagsprofeter och naturkatastrofer utan att fortsätta framåt i strävan att göra världen (och närområdet i synnerhet) till en bättre plats för oss och nästa generation är viktigt. Enda sättet är genom samtal och debatt i alla tänkbara forum med alla tänkbara människor (av alla livsåskådningar), så alla åsikter har betydelse i det stora och det lilla. Oavsett om det är rätt eller fel. Tyck och skriv allt vad du orkar, men framför allt, tänk! och få andra att tänka! Så fortsätter vi framåt. Vi väntar med spänning på nästa inlägg…

    • Tack för de orden. ☺ Jag önskar bara att jag hade energi och fokus precis där det krävs varje gång. Tur att bloggeri är lite förlåtande i det fallet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *