Match tre, kopplar man greppet?

Drygt nittio minuter kvar till nedsläpp och i Skellefteå Kraft Arena så börjar stämningsmusiken att spelas upp. Det ser ut att bli slutsålt här även ikväll vilket bäddar för en fantastisk stämning, återigen .

Skellefteå leder som bekant med 2-0 i matchserien och har såhär långt ett markant övertag i målskillnaden, 12-4. Siffror som Linköping garanterat kommer att göra allt för att bättra till ikväll. Men kommer man att lyckas? Njaaae…. Det känns som att det är kollektiv soppatorsk i ”Cluben” och att man ska besegra Skellefteå, i Skellefteå, känns väldigt avlägset. Jag tror dock inte att det blir lika lätt som senaste matcherna, framförallt för att känslan säger mig att östgötarna kommer att växla upp i det fysiska spelet. Men över sextio minuter så kommer man att få det oerhört tufft, och med två stukade målvakter så ökar inte precis deras chanser.

I Skellefteå så är det guld och gröna skogar över det mesta just nu. Spelet i fem mot fem samt i special teams funkar klockrent. Målvaktsspelet är fenomenalt. Så för dem så gäller det bara att fortsätta på den inslagna vägen och spela det spel som tagit dem till två komfortabla segrar såhär långt.

Många spelare i Skellefteå imponerar såhär långt i semifinal-spelet, egentligen så har ingen fallit ur ramen. Och med den tuffa konkurrensen som man har så är det aldrig aktuellt att slappna av för någon spelare heller. Konkurrensen ökar skickligheten, tempot och kvaliteten på träningarna. Ikväll så är det Rob Schremp, Arvid Lundberg samt Nick Sörensen som personligen drabbas av denna hårda konkurrens när de lämnas utanför laget.

Laget ser exakt ut som i den senaste matchen.

Målvakter: Markus Svensson, (Erik Hanses)

Förstafemman: Niclas Burström, Fredrik Lindgren;Martin Lundberg, Pär Lindholm, Pontus Petterström
Andrafemman: Tim Heed, Martin Sevc; Janne Pesonen, Patrik Zackrisson, Andrew Calof
Tredjefemman: Anton Lindholm, Sebastian Aho; Kirill Kabanov, Erik Forssell, Oskar Sundqvist
Fjärdefemman: Erik Andersson, Daniel Widing; John Norman, Axel Holmström, Adam Pettersson

Utanför: Arvid Lundberg, Rob Schremp, Nick Sörensen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *