Forwarden lämnar Skellefteå AIK (?)

Skellefteå har historiskt sett varit ett av få lag som aktivt använt sig av 13 forwards under matcher. Många har de varit som hamnat längst ut på bänken, utanför fyra kedjor, men ändå fått tio minuter speltid.
Så för flera år sedan – så också i år.

Inför kvällens match har ryktena börjat florera att Terry Broadhurst eventuellt lämnar Skellefteå innan transferfönstret stänger. Den senaste tiden har forwarden inte alls rosat marknaden och fått allt mindre speltid. Ikväll blev det 1:04 på isen och för undertecknad är det ett tecken på att det ligger viss substans i de kvittrande/tvittrande fåglarnas viskningar den senaste tiden.
Blir Terry Broadhurst kvar i Skellefteå säsongen ut? Tror ej det.
Och för Skellefteå-supportrars del öppnar detta för massvis av spekulation – lämnar en forward har nog Lasse ersättning för detta. Vem blir isåfall ersättaren?

Mina tankar om Broadhurst? Tycker att Skellefteå bör behålla honom ifall inte något riktigt bra dyker upp innan fönstret stängs. Laget har varit känsliga för skador och skulle en eventuell till skada komma är Broadhurst bättre än juniorerna som finns i föreningen. Visst, det har gått tungt den senaste tiden, men under säsongen har ändå Terry visat att det finns klass i buggarna och handlederna. Något som bara väntar på att få explodera.

2 kommentarer

  1. Jag vill behålla Terry säsongen ut.Han har tidigare visat vad han kan,bla som straffskytt.Dessutom bör han få chansen högre upp..med snabba medspelare.Nu tar han in pucken i anfallszon, men har ingen att passa till?Ge honom förtroende!Det är han värd.

  2. Pingback: KLART: Forwarden lämnar Skellefteå AIK (!) | Elithockeybloggen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *