Äppelmys ba sådär

2-höstkruka 019
I går hade vi kvällsmys en helt vanlig onsdag och vi körde med äppeltema. Lilla- och storasyster delade varsitt äpple, smälte choklad och toppade med strössel. En fick lite mandelmassa på också. 1-höstkruka 014
Storasyster som är godisgris gillade det. Lillasyster är inte så förtjust i sött och tyckte bäst om äpplet. Själv provade jag en egen uppfinning, men jag tror att jag måste jobba lite mer på detaljerna innan jag delar med mig av receptet.

1 kommentarer

  1. Pingback: En gottigottgrotta | Johanna Kaffepanna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>