Hockeybloggen kör igång

Vi är ju bara en vecka ifrån en ny elitseriesäsong, och om det ska spelas hockey så ska det ju bloggas. Just här ska det bloggas om elitserien och NHL, om all things hockey i allmänhet, men allra mest kommer det nog bloggas om Skellefteå AIK.

Det var ett tag sen jag gjorde det nu, tre-fyra år sen, men jag har en känsla av att blogga är en sån där grej man kan när man väl har lärt sig. I annat fall – eller om ni bara har nåt annat på hjärtat – är ni hemskt välkomna att maila mig på [email protected] med synpunkter eller tips.

Där är vi nu. Ikväll spelar Skellefteå AIK elitseriegenrep mot Växjö, och det innebär ju ett ypperligt tillfälle att scouta båda lagen inför säsongen runt hörnet.

Bland det finaste med bloggeriet är att man får, alldeles utan att känna sig högfärdig, prata om sig själv i tredje person. Därför proklamerar jag nu att bloggen kommer att finnas på plats på Skellefteå Kraft Arena och därifrån kommer bloggen att rapportera, och sen kommer bloggen gå hem och berätta vad bloggen har sett. Stanna kvar och läs, hälsar bloggen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *