På banan igen

Tydliga vinklar, sa vi.

Vi sa tydliga vinklar, och 4-0 i en förstaperiod är inte precis svårt att göra intressant. Det var som om all inkapslad kapacitet forsade ur laget och sköljde över stackars Frölunda. Nånstans krävdes det väl att ett sånt där mittzonsskott skulle trilla in för att det skulle lossna.

ooo

Oscar Lindberg var fullständigt lysande, men det har jag sagt hela säsongen nu. Och nu är två SAIK-spelare – Lindberg och Bud Holloway – i delad poängligeledning.

ooo

Men mest betydelse för framtiden har kanske inte denna omgång 5, utan Modos beslut att skriva kontrakt med Alexander Steen. Därmed står inga hinder i vägen för att börja signa NHL-spelare – mer än de som klubbarna själva ställer dit. Blir onekligen spännande att följa.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *