Farbror Melker, vet du vad?

Du är nästan lika skållhet som Alexander Steen.

Det känns som att säsongen började igår, och Melker Karlsson har alltså redan gjort fler mål och poäng än under hela fjolåret. Praktiskt taget allt han rört vid i de senaste hemmamatcherna har blivit poäng.

Jag gissar att möjligheten att spela med kedjekamrater som Bud Holloway och Oscar Möller är anledningen till att poängproduktionen har varit strålande i inledningen. Det betyder förstås inte att Melker åker snålskjuts på någon annan – han visade vilken fin klubbteknik och bollkänsla han besitter med styrningen på 2-0-målet – bara att skickliga spelare kommer till sin rätt när de placeras med andra skickliga spelare.

ooo

I övrigt får man vara nöjd med underhållningen i denna elitseriematch, det skapades betydligt fler chanser än senast och det var ingen som föll ur ramen. Nu kommer ju AIK få ett jobbigt år, men det är inte bara att bryta ner lag hur som helst.

ooo

Drygt 4500 i hallen igen. Verkar vara en sån säsong publikmässigt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *