Melker gör mig på gott humör

Om man ändå kunde gå tillbaka några dagar i tiden och läsa lite gamla blogginlägg. Kanske nåt om Tomas Skogs? Kanske nåt om att han borde spela mer i powerplay och utnyttja sitt fina skott?

Jag vill ha en plats i båset nästa år.

ooo

Men det är klart, om ni skulle bläddra tillbaka några inlägg så skulle ni se att jag krävde att Markus Svensson skulle peta Joacim Eriksson, varpå den senare har fått stå och imponerat i matcherna sen dess.

Jag håller mig nog på läktaren ändå.

ooo

I allmänhet en trivsam match, med undantag för dessa förbaskade tvåminutersutvisningar som dränerar matchen på allt tempo och flyt. Såg varken till Carl Söderberg eller Mattias Weinhandl, och då vet man att man har gjort en bra match i egen zon.

Och i anfallszon funkade mycket, men inte allt. Tycker Joakim Lindström var nonchalant och missade sina dragningar, som är så vackra att titta på när de går hem men lika frustrerande när de inte gör det. Klart att kraven är skyhöga på Lindström – men det är med all rätt.

Men när dagen är slut och vi går härifrån bryr jag mig inte om såna småsaker: Melker Karlsson gör mig ändå alltid på gott humör.

ooo

Tråkigt att höra om Oscar Sundhs skada. Vi som var här när Jyri Marttinen slog i ansiktet i isen vet vilken obekväm atmosfär det blir efter en såpass allvarlig huvudskada. Rätt att bryta matchen, förstås.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *