Katastrof

Ni vet hur Bud Holloway stod som siste man på blå i onsdags, dribblade av tre man och låg bakom avgörandet?

Då tog han en risk som vann matchen åt Skellefteå. Idag tog han samma risk om och om igen, lyckades inte en enda gång – och jag vill inte säga att det var han som förlorade matchen åt Skellefteå, men om ni har sett Bud Holloway göra en mer misslyckad match, skicka bandet till mig.

Missförstå mig inte, jag tycker att Holloway är en av Skellefteås viktigaste spelare, men när han har tagit på sig det ansvaret måste kraven vara därefter också.

ooo

Jimmie Ericsson har inte varit lika dominant som tidigare år under hösten. Funderar på om han letar efter formen efter skadan, om han väntar på slutspelet eller om mina förväntningar är alldeles för högt ställda.

ooo

Jag förvarnade er ju om att Ryan Vesce skulle vara ringrostig, men nu var han någonstans mellan medioker och direkt dålig. Vad värre är: jag har så svårt att se hur det ska bli nåt med den storleken. Om han har ett blixtrande skott, eller ett bra spelsinne, eller en fantastisk teknik (jag har blivit lovad alla de här sakerna), så kan det förstås väga upp det, men… Det var definitivt inget vi såg idag.

Then again, han har inte spelat på flera månader och behöver tid att komma in i det. Hoppas att han kan motbevisa min skepsis.

Martin Sevc, däremot, tillhörde en av få godkända backar. Har en bättre känsla om den värvningen.

ooo

Erik Andersson kommer också undan med godkänt. Han är nu dessutom officiellt klar säsongen ut, och det känns som ett alldeles riktigt beslut.

ooo

Äras den som äras bör, Christian Söderström och Yared Hagos trivdes utmärkt idag.

ooo

Nästan fullsatt i hallen. Starkt, men hur många kommer tillbaka efter en sån här match…?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *