Här är min drömvärvning

Egentligen borde jag väl säga att jag har ett gott öga till Conny Strömberg trots ett allehanda stökigt förflutet, men sanningen är nog att det är just det som fångar intresset. Det finns inte så många lirare kvar av den gamla sorten, den med alkoholproblemen kombinerat med den gudabenådade talangen, och det är kanske tur för svensk hockey. Men så länge Conny Strömberg är aktiv tänker jag värna om honom.

Om ett par veckor kommer han ut med en bok (bara en sån sak är ju fantastiskt, att en allsvensk hockeyspelare ger ut en självbiografi) och enligt utdrag lovar han i den att han skulle snitta en poäng per match i elitserien. Jag skulle älska att se honom få chansen.

Strömberg går stick i stäv mot allt som varje elitserieklubb försöker stå för – och just därför är det min drömvärvning till Skellefteå AIK.

ooo

Credit where it’s due – Luleå har fått utstå kritik för målbristen, men de fick ordentlig islossning idag. När en sån som Fredrik Svensson drar en gubbe och sätter ett handledsskott i nättaket vet man att det är en bra dag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *