Tre poäng – inget mer

Har ingen statistik på det, men det känns som att Skellefteå Kraft Arena är hallen som ser flest målvaktsbyten i elitserien. De sker ju ofta för att rädda vad som finns kvar efter ett målmässigt ras under kort tid, och det har vi sett några stycken av bara i år. Den där förmågan att döda matcher under 10-minutersperiod är ett signum för Skellefteås hemmaspel.

ooo

Nu var signumet för den här matchen något helt annat, nämligen en indianare, ett felskär och en sekunds såsande i helt fel situation. Personifierat av Martin Sevc, som lyckades med allt det där någon gång under matchen. Nåväl. Om han ska han en dålig match ibland så är det ju bra om han tajmar den när Joakim Lindström råkar vara på fantastiskt spelhumör.

ooo

Joacim Eriksson förtjänar ett omnämnande också. Utan honom är det inte säkert att det hade blivit några poäng, för gudarna ska veta att backspelet i första och tredje lämnade mycket i övrigt att önska.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *