Vem är årets derbykung?

Erik Forssell fick ju epitetet Luleå-dödare efter några matchavgörande mål, och han satte ju en puck i Coop Arena tidigare i höstas. Men när vi räknar ihop antalet poäng efter två spelade matcher ser poängligan ut såhär:

Skellefteå AIK

Bud Holloway 1+3
Melker Karlsson 1+2
Pierre-Edouard Bellemare 1+1
Erik Forssell 1+1
Johan Forsberg 1+0
Joakim Lindström 1+0
Oscar Lindberg 0+1

Luleå HF

Cam Abbott 1+2
Chris Abbott 2+0
Anton Hedman 1+0
Linus Persson 1+0
Jens Jakobs 1+0
Toni Koivisto 0+1
Niklas Olausson 0+1
Robin Jonsson 0+1
Lukas Kilström 0+1
Niklas Fogström 0+1
Linus Klasen 0+1
Pavel Skrbek 0+1
Joonas Vihko 0+1

The usual suspects. Bud Holloway är den enda med fyra poäng och Chris Abbott är ensam om att ha gjort mål i båda matcherna. Med denna vetenskapliga research i ryggen vågar jag fastslå att morgondagens match slutar 3-3 (Luleå: Chris Abbott 2, Cam Abbott, Skellefteå: Bud Holloway, Erik Forssell, Joakim Lindström).

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *