6001, med samma mål

3 timmar kvar till nedsläpp i skrivande stund. Västra stå kommer att vara fylld till bredden mer än en timma före matchstart. Seriefinalen må ha varit het – men i kväll kommer taket lyfta i ett fullsatt Skellefteå Kraft Arena. Red Tags kommer att slussas in på den lilla ståplatsläktare som finns kvar i det nordöstra hörnet av arenan – och North Power kommer vänta på dem.

Oscar Möller spelar kvällens match och han har sett het ut på träning. Ska bli riktigt kul att se honom tillbaka i matchstället! Skellefteå saknar Pontus Petterström p.g.a. en handskada han drog på sig i senaste matchen mot Modo i Örnsköldsvik. Det är ett ordentligt avbräck inför derbyt då Petterström är en spelare som tillför mycket energi till laget och dessutom är väldigt viktigt i boxplay. Han har även varit het i målprotokollet på sistone. Med Martin Lundberg avstängd lider AIK av en smärre centerbrist men jag skulle tippa att Erik Andersson och att Bellemare eventuellt går center i kväll.

Oavsett vad kommer hemmalaget ha en sjätte utespelare i form av 6001 jublande åskådare när det bär av. AIK vinner med 4-2.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *