Petterström på väg tillbaka

Pontus Petterström tränade för fullt idag för första gången sedan sin handskada som han ådrog sig då Skellefteå AIK gästade Modo i den 42:a omgången. Krister Holm sade i eftermiddag att det lutar åt comeback för Petterström på torsdag då Brynäs kommer till Skellefteå Kraft Arena. Med Petterström tillbaka i laget så är det bara Erik Forssell som fortfarande saknas på grund av skada.

Karin Granberg har tidigare uttalat sig positivt angående Erik Forssells eventuella deltagande i det annalkande slutspelet. Forssell är en viktig spelare och han har gjort storartat ifrån sig i tidigare elitserieslutspel i Skellefteå AIK. Innan sin skada hade EF gjort 22 poäng på 29 matcher. Jag tror ändå att det är viktigt att han kommer tillbaka någon match före slutspelet och lyckas pricka formen bra för att ta en plats i laget. GM, Lars Johansson besitter en trupp där alla fyra femmor under hela säsongen matchats väl. Det blir intressant att se vem som får kliva åt sidan, redan på torsdag då ”Ponta” ska komma in i matchen. Vem det blir är upp till ledningen…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *